Το μενού του εστιατορίου Sunset by Paraskevas

Γεύσεις εμπνευσμένες από την παράδοση

Μοναδικές γεύσεις από τη Σαντορίνη, πολύχρωμες σαλάτες, πεντανόστιμα ορεκτικά και η διάσημη αστακομακαρονάδα – για πολλούς η καλύτερη σε όλες τις Κυκλάδες – είναι μόνο κάποιες από τις προτάσεις από τη γαστρονομική εμπειρία του μενού του εστιατορίου Sunset by Paraskevas.

Τα φρέσκα ψάρια φτάνουν σε μας καθημερινά, και όπως η κάθε ψαριά αποτελείται από διαφορετικά ψάρια, έτσι και το μενού μας καθορίζεται ανάλογα. Ο Παρασκευάς και η Μαργαρίτα διαλέγουν κάθε μέρα τα καλύτερα και τα φρεσκότερα υλικά, και νωρίς νωρίς, ξεκινούν την προετοιμασία για να βρείτε έτοιμα τα πάντα ότι ώρα κι αν πεινάσετε! Στη βάση των γεύσεων του εστιατορίου Sunset by Paraskevas βρίσκονται τα φρέσκα θαλασσινά, τα μοναδικά προϊόντα της Σαντορίνης και η μαγειρική παράδοση ολόκληρης της Μεσογείου. Καθημερινό μας μέλημα, να προετοιμάσουμε και να μοιραστούμε μαζί σας την αγάπη και το πάθος μας για τις εξαιρετικές γεύσεις και τη φιλοξενία της Σαντορίνης.

 

Εδώ αναφέρουμε κάποια από τα αγαπημένα πιάτα της ταβέρνας Sunset by Paraskevas που απλά επιβάλλεται να δοκιμάσετε:

  • Φάβα Σαντορίνης (αυθεντική ντόπια συνταγή), Ντοματοκεφτέδες (αυθεντική ντόπια συνταγή), Μελιτζάνα γεμιστή με φέτα, Κολοκυθοκεφτέδες, Σαλάτα του ψαρά, Αστακομακαρονάδα (φτιαγμένη με τη μυστική συνταγή μας), Ποικιλία φρέσκων ψαριών
  •  
  •